Arrangementer

For en ægte gustavianer har to dage om året en særlig betydning: 6. marts og 11. november.

Selskabet afholder to faste arrangementer om året. Ét om foråret og ét om efteråret. Begge arrangementer finder sted i Roskilde. Den 6. marts markerer vi satyrens fødedag ved at mødes foran hans grav på Graabrødre Kirkegaard i Roskilde. Her taler Selskabets formand, hvorefter der bliver lagt en krans på den smukke sarkofag. Herefter går turen til Gustav Wieds Øl- og Vinstue i Hersegade, hvor der er mulighed for at nyde en enkelt genstand eller to.

Det er blevet en fast tradition, at Selskabet afholder sin årlige generalforsamling i forbindelse med denne festlige dag. Det foregår som regel på Hotel Prindsen, hvor dagens aftenmåltid også indtages. For at mindes brødrene i Ædedolkenes Klub bliver dette måltid ledsaget af tre stive Lysholmere.

Efterårsarrangementet finder sted den 11. november. Dels i mindet om Martin af Tours, der i sin tid blev forrådt af de skræppende gæs, dels for at markere, at Selskabet efter en langvarig krise blev gendannet denne dag i 1983. Menuen består typisk af gåsesteg med det tilhørende tilbehør.

Desuden arrangerer Selskabet medlemsture såsom teaterbesøg i Hovedstadsområdet (hvor personager af det modsatte køn ofte må deltage) samt pilgrimsture.